Notificare privind serviciul de solicitare a vizei fără programare
2023-11-22 09:00

Pentru a facilita și mai mult călătoria cetățenilor străini în China, Ambasada Republicii Populare Chineze în Republica Moldova va oferi servicii de solicitare a vizei de tip walk-in incepând cu 23 noiembrie 2023. După ce solicitantul de viză se conectează pe site-ul web de cerere de viză online pentru China (COVA)și completează formularul, el sau ea poate depune cererea împreună cu materialele de solicitare de viză la secția consulară a Ambasadei Republicii Populare Chineze în Republica Moldova. Nu este nevoie să faceți o programare online în prealabil.


În perioada inițială de implementare a regimului walk-in, fluxul de persoane în sala de așteptare a ambasadei poate crește semnificativ. Surplusul de solicitanți poate cauza prelungirea timpului de așteptare. Solicitanții sunt sfătuiți să-și aranjeze timpul pentru depunere în conformitate cu itinerariul călătoriei. La secția consulară, solicitanții trebuie să urmeze instrucțiunile personalului, să fie supuși inspecției de securitate și să aștepte procesarea la ghișeu.


Solicitanții care au finalizat deja programările online vor avea prioritate pentru depunerea documentelor în intervalul de timp corespunzător datei programării prin prezentarea paginii de confirmare AVAS la sosire.


Adresa secției consulare: Chişinău, str. M. Dosoftei nr.124


Program de lucru: 8:30-17:30 (de luni până vineri, închis în weekend și sărbători)


Orele consulare: 9:00-11:30 (marți, joi și vineri)


E-mail: secretariat.ambasada.china@gmail.com


Tel: +373 22 210712 

Suggest To A Friend:   
Print